ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Η ΜΙΝOS DOODS A.E.B.E. εστιάζει την δραστηριότητα της στα κάτωθι κανάλια διανομής:

  • SUPER MARKET
  • RETAIL ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • Β2Β ΠΩΛΗΣΗ
  • HO.RE.CA

ΠΕΛΑΤΕΣ

Μεταξύ του πελατολογίου μας, αναφέρουμε ενδεικτικά τις κατωτέρω στρατηγικές συνεργασίες με προϊόντα που φέρουν τόσο το δικό μας εμπορικό σημα, όσο και προϊόντα Iδιωτικής Eττικέτας.

Ι & Σ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ, AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, ΜΕΤRΟ AEBE, ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΕ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ Α.Ε., JUMBO A.E.E., ΜΑRΤ CASH & CARRY A.E.E, ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ A.E.B.E., ΜΑΣΟΥΤΗΣ Δ. ΑΕ,  LIDL HELLAS & ΣΙΑ Ο.Ε, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε., ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. καθώς και πελάτες κάτω από τον όμιλο Ελληνικών Aλυσίδων Super Market, όπως: ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ, ΑΣΤΕΡΑΣ, ΑΣΠΙΔΑ, ΕΛΟΜΑΣ, ΕΛ.ΕΤ.Α κα.


ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ - ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ:

Δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, η ΜΙΝΟS FOODS έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο αντιπροσώπων - διανομέων καθώς και δικό της δίκτυο εξιδεικευμένων πωλητών για την εφαρμογή των υπηρεσιών της, μένοντας προσηλωμένη στην αρχή της αμεσότητας και εξυπηρέτησης των πελατών της με διανομή και τοποθέτηση σε όλα τα σημεία πώλησης της Ελλάδας.

Η τροφοδοσία της αγοράς πραγματοποιείται μέσα από ένα δυναμικό και άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομών επανδρωμένο με έμπειρα και ικανά στελέχη. Ένα από τα πιο ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι η ταχύτητα και η ευελιξία διανομής που υποστηρίζεται από τον μεγάλο αριθμό ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων επαγγελματικών αυτοκινήτων και φορτηγών.